BBD LogoInloggen


Studentenregistratie

Welcome to the BBD portal

Welkom op het inschrijfportaal van de Bouwkunde Bedrijvendagen!
Hier kunt u zich aanmelden om deel te nemen aan de 22e editie van de Bouwkunde Bedrijvendagen op de TU Eindhoven. Dit jaar vinden onze evenementen voor bedrijven plaats op de volgende data:

Woensdag 23-11: 1-on-1 interviews & Career Market
Woensdag 30-11: Company Dinner

U kunt zich inschrijven bij de tab 'inschrijven'. Hier vult u alle info in van uw bedrijf en de contactpersoon voor het verdere contact. U selecteert hier vervolgens het standpakket voor de Career Market en optioneel het sponsorpakket en/of extra activiteiten. Ten slotte vragen wij u aan te geven welke studierichtingen op uw bedrijf aansluiten.

LET OP: de registratie is nog geen bevestiging van deelname. Gezien de grote vraag van bedrijven naar deelname over de laatste jaren, zijn wij genoodzaakt een selectie te maken. Hierin proberen wij te allen tijde een juiste balans te vinden in het aantal studenten en bedrijven per studierichting.

DE INSCHRIJVINGEN SLUITEN OP 24 JUNI!

Het 21e bestuur van de Bouwkunde Bedrijvendagen

Selectieprocedure

Voor de Bouwkunde Bedrijvendagen willen wij voor studenten een zo goed mogelijk evenement organiseren. Wij proberen een zo gevarieerd mogelijk aanbod te geven aan de studenten. Wij zullen dus kijken in welke richtingen bedrijven werkzaam zijn. Wij kijken ook of bedrijven al hun to-do's hebben gedaan zoals alle informatie aanleveren voor de Company guide. . Wij, als Bouwkunde Bedrijvendagen bestuur, beslissen zorgvuldig welke bedrijven uiteindelijk bij de Bouwkunde Bedrijvendagen welkom zijn. Hier komt geen loting aan te pas. Voor eventuele vragen kunt u ons altijd mailen: bedrijvencontact@bouwkundebedrijvendagen.nl.